únor 2025
|
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
po | út | st | čt | pá | so | ne |
1 | 2 | |||||
3 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 26 | 27 | 28 |
Seminář zaměřený na zadávání hodnocením ekonomické výhodnosti (MEAT) v zadávacích řízeních podle zákona o zadávání veřejných zakázek. Seminář klade důraz na praktické příklady z aktuálně realizovaných zakázek a hodnocení nabídek podle v Česku existujících anebo skutečně používaných metodik (Metodika SFDI, doporučení Koncepce BIM).
Účastníci budou seznámeni s nejčastěji používanými modely hodnocení - objektivními, subjektivními i jejich kombinacemi. Speciální pozornost bude věnována též Best Value Approach a jeho derivátům.
Seminář bude orientován ryze prakticky; je určen jak pro osoby zpracovávající nabídky na straně dodavatelů, tak pro manažery veřejných zakázek na straně zadavatelů a pro kohokoliv, kdo má o téma zájem.
Roman Novotný, Jana Plachetská
Experti, kteří hodnocení ekonomické výhodnosti již několik let v Česku využívají v praxi veřejných zakázek a jsou jeho skutečnými průkopníky.
3.700,- Kč / účastník bez DPH
2.900,- Kč / účastník bez DPH pro členy SVS, CACE, AVZ, SACE, ČSSP a ICC ČR
seminar@3c-global.com
Občerstvení - coffee break s občerstvením
únor 2025
|
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
po | út | st | čt | pá | so | ne |
1 | 2 | |||||
3 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 26 | 27 | 28 |